Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Y.A. Koshelev"'
Publikováno v:
2008 9th International Workshop and Tutorials on Electron Devices and Materials.
For a soybean of a grade Altom at introduction in culture of cells and fabrics explants from germinal leaflets of beans and its further duplication it has been shown, that peak efficiency of sterilization and the subsequent callus forming were observ
Publikováno v:
2007 8th Siberian Russian Workshop and Tutorial on Electron Devices and Materials.
One of modern methods of an intensification extraction is ultrasonic processing. It is necessary to consider, that on the one hand the ultrasound can change activity of enzymes lipid exchange, with another - can promote destruction of components lipi
Publikováno v:
2007 8th Siberian Russian Workshop and Tutorial on Electron Devices and Materials.
Allocation of albuminous fraction from soybeans, stalks and leaves, preparation on its basis of food and fodder products, use of enzymes containing in it and antifermental substances is actual. It is known, that ultrasonic influence intensifies extra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.