Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Y. Vinokur"'
Autor:
Z. Schmilovitch, V. Alchanatis, T. Ignat, A. Hoffman, H. Egozi, B. Ronen, V. Ostrovsky, Y. Vinokur, V. Rodov
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Marketing of ready to eat fresh produce has an increasing share of supermarket shelves around the world. Most products are prepared manually or partially mechanized. Mechanization of fruit peeling and cutting is a known procedure mainly in canned fru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae8f572f5a8f4978a6e9608974d88fdd
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :685-692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Ivanova, Z. Aharon, N. Aharoni, D. Chalupowicz, Dalia Maurer, A. Ovadia, Y. Vinokur, D. Kenigsbuch
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :91-96
Autor:
Y. Vinokur, V. Rodov
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :53-60
The work was aimed at developing a method for measuring hydrophilic and lipophilic antioxidant activities in the same sample of fresh fruits or vegetables. The assay was based on decolorization of 2,2'-azino-bis-(3-ethylbenzothiazoline-6-sulphonic ac
Autor:
R. Y. Vinokur
Publikováno v:
Journal of Vibration and Control. 10:359-369
This paper presents several analytical solutions for the conventional electrostatic parallel-plate model and explains the effect of the quality factor decrease with the voltage applied. Such a model is of importance in the development of electrostati
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 23:23-32
A treatment of hot water brushing and prochloraz followed by 2,4-dichlorophenoxyacetic acid (2,4-D) diluted in wax, reduced postharvest diseases by 50–70% and improved fruit quality during prolonged storage. Alternaria alternata, Phomopsis spp. and
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.