Zobrazeno 1 - 10
of 246
pro vyhledávání: '"Y. Ucar"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
Nisin is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis and is also known as an antimicrobial agent especially effective against gram-positive bacteria. It has long been used as a preservative in foods and beverages and is generally regarded as safe (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11fb565ce82646a3acda8cc68f6ef4b5
Publikováno v:
Abstract and Applied Analysis, Vol 2013 (2013)
A collocation finite element method for solving fractional diffusion equation for force-free case is considered. In this paper, we develop an approximation method based on collocation finite elements by cubic B-spline functions to solve fractional di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e39b43131908414489821de595015620
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Clinical and Analytical Medicine. 12
Aim: The new coronavirus disease (COVID-19), which first appeared in Wuhan, China in December 2019 and spread rapidly throughout the country, has rapidly becoe a pandemic and a global threat within the first months of 2020. In this study, we aimed to
Autor:
B. Kelleci-Cakir, O. Firat, Y. Ucar, N.Y. Ölmez, K. Akçay, F. Tamer, S. Ataç, M. Halil, K. Demirkan, O. Abbasoğlu
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 46:S647