Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Y. Tyrolová"'
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 61, Iss 12, Pp 560-565 (2015)
The objective of the experiments was to compare types of maize hybrids harvested at the similar stage of maturity, between one and two thirds of the milk line stage of grain. The study involved 9 hybrids with different parameters that were grown duri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1f59c9fd9294cf084f06337fae67504
Autor:
Y. Tyrolová, A. Výborná
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 56, Iss 10, Pp 427-432 (2011)
The objectives of the study were to evaluate the effects of wilting and additives on the fermentation quality of field pea silage, and to determine the rumen degradability of organic matter of pea silage. The following additives were used: commercial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3985be632c194c3b8b1b92f30e1ebcc6
Autor:
Y. Tyrolová, A. Výborná
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 53, Iss 8, Pp 329-334 (2008)
The first part of the study concerns the effect of the stage of maturity on nutrient content and leaf percentage of lucerne (Medicago sativa). The plants of lucerne were harvested and analysed at several stages of growth. The crop yield and changes i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40501aa391ca4c15b065b7c41f2afa1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 251:176-186
The objective of this study was to evaluate in vitro and in vivo potential of a specific commercial blend of essential oil active compounds (BEO) to improve rumen fermentation and general dairy cow performance. First, the main active components of th
Autor:
R. Loučka, V. Jambor, P. Homolka, P. Kubelková, F. Jančík, V. Koukolová, A. Výborná, Y. Tyrolová
Publikováno v:
Scientia Agriculturae Bohemica, Vol 49, Iss 2, Pp 87-92 (2018)
Selected maize hybrids were analyzed according to the in vivo digestibility of the silage. Eight tested hybrids were grown, harvested, and ensiled under identical conditions. The effect of earliness (early maturity group FAO 230–260 vs moderately e
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 63:17-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science. 62:306-312