Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Y. Rivera-Espinoza"'
Autor:
R. González-Vázquez, G.F. Gutiérrez-López, S. Arellano-Cárdenas, E.O. López-Villegas, D. I. Téllez-Medina, Y. Rivera-Espinoza
Publikováno v:
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.13
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.13
"E?ects of primary and secondary bile salts, conjugated to glycine [glycocholic (GCA) and glycodeoxycholic acid (GDCA)], taurine [taurocholic acid (TCA), taurodeoxycholic acid (TDCA)] on morphometry and growth rate of Lactobacillus casei Shirota were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f15531ce728ee2d0d0ee3d41f666f947
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62031166015
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62031166015
Autor:
R. González-Vázquez, A. Azaola-Espinosa, G. Osorio-Revilla, T. Gallardo-Velazquez, T. Cruz-Victoria, R. Arana-Errasquin, Y. Rivera-Espinoza
Publikováno v:
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.10
UAM
Redalyc-UAM
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.10
"The effect of naringin, molasses, and rhamnose, as well as calcium (Ca2+) and magnesium (Mg2+) salts on the production of naringinase by Aspergillus niger ATCC1015 was studied. The mycelial weight, protein production, and naringinase activity were q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ebacccb506a3b9b38984bfca9168e23
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62019843001
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62019843001
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rostamizadeh, Bahar1 (AUTHOR) baharrostamizadeh@yahoo.com, Jalalizand, Alireza1 (AUTHOR) arjalalizand@gmail.com, Nasiri, Rozita2,3 (AUTHOR), Ghaedi, Kamran3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the Chinese Chemical Society. Oct2022, Vol. 69 Issue 10, p1820-1836. 17p.
Publikováno v:
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical & Food Systems; 2015, p279-287, 9p
Autor:
Dumancas, Gerard G.1,2 (AUTHOR), Setijadi, Catherine3 (AUTHOR), Dufour, Ben3 (AUTHOR), Aglobo, Jastine4 (AUTHOR), Carisma, Marjorie S.4,5 (AUTHOR), Bello, Ghalib A.6 (AUTHOR), Dalisay, Doralyn S.2,7,8 (AUTHOR), Saludes, Jonel P.2,4,5,9 (AUTHOR)
Publikováno v:
Analytical Letters. 2022, Vol. 55 Issue 12, p1901-1918. 18p. 2 Charts, 6 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.