Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Y. R. Pyun"'
Autor:
Y. R. Pyun, J. K. Jang
Publikováno v:
Starch - Stärke. 49:272-277
Differential Scanning Calorimetry (DSC) was used to study retrogradation of wheat starch. For storage at 4°C, enthalpy (ΔH) values of retrogradation endotherm (recrystallization) of wheat starch containing various moisture levels (25–80%) slowly
Autor:
Y. R. Pyun, J. K. Jang
Publikováno v:
Starch - Starke. 48:48-51
The effect of water on heating wheat starch-water mixtures of water content (between 2.8% and 90%) has been observed by differential scanning calorimetry. Four endothermic transitions were observed for wheat starches heated in the presence of limited
Publikováno v:
Journal of food science. 73(2)
Torilis japonica fruit has been used in therapeutic antimicrobial treatments in Korea and China since ancient times, but there is still little information on the mechanism underlying this activity. We found that the ethanol extract of T. japonica fru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.