Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Y. Ozog"'
Autor:
Kypros H. Nicolaides, Cleisson Fábio Andrioli Peralta, P. Kosinski, Michael P. Glotzbecker, G. Verbist, K.H. Nicolaides, Tak Yeung Leung, Susan T. Mahan, Roberto Romero, J.P. Fryns, Ricardo Barini, James R. Kasser, Luís F. Gonçalves, Leslie A. Kalish, Orlando Gomes Neto, Hyunyoung Ahn, Leona Poon, Francisca S. Molina, Kwok Ming Law, Sonia S. Hassan, Luisa Fernanda Gómez, P. Chaveeva, J. Deprest, Edgar Hernandez-Andrade, Roel Schats, Yuen Ha Ting, Jos W. R. Twisk, R. Lories, Lami Yeo, Satz Mengensatzproduktion, Melanie A. J. Engels, Tze Kin Lau, Judy A. Estroff, D. Puglia, Ranjit Akolekar, N. Ochsenbein-Kölble, João Renato Bennini, Argyro Syngelaki, Van Duppen, Alma Aurioles-Garibay, Dahiana Gallo, Maynor Garcia, Tracy A. Curtis, Eva Pajkrt, Samantha A. Spencer, L.C. Poon, Richard B. Parad, Jing Lu, John M.G. van Vugt, Druck Reinhardt Druck Basel, Dominique T. Groot, L. Gucciardo, Y. Ozog, Manasi Ptwardhan
Publikováno v:
Fetal Diagnosis and Therapy. 34:I-IV
Publikováno v:
BJOG : an international journal of obstetrics and gynaecology. 118(10)
To determine whether anisotropy persisted after incorporation into the host, using a standardised rabbit model for abdominal wall reconstruction.Investigator-initiated prospective-controlled experimental study.Centre for Surgical Technologies, Medica
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 72, Iss 2 (2021)
Nisin is produced by Lactococcus lactis subsp. lactis and is also known as an antimicrobial agent especially effective against gram-positive bacteria. It has long been used as a preservative in foods and beverages and is generally regarded as safe (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11fb565ce82646a3acda8cc68f6ef4b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.