Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"Y. Mercier"'
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 4, Pp 101123- (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cf99c13c8444411ab08c391dd907e94
Autor:
P.Q. Yuan, S. Lin, J.Y. Peng, Y.X. Li, Y.H. Liu, P. Wang, H.J Zhong, X.M. Yang, L.Q. Che, B. Feng, D.I. Batonon-Alavo, Y. Mercier, X.L. Zhang, Y. Lin, S.Y. Xu, J. Li, Y. Zhuo, D. Wu, Z.F. Fang
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 11, Pp 100986- (2023)
Methionine is indispensable for growth and meat formation in pigs. However, it is still unclear that increasing dietary sulphur-containing amino acid (SAA) levels using different methionine sources affects the growth performance and meat quality of b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d7b565bb82b4ed1a67b999e1be9449a
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss , Pp 100894- (2022)
Methionine (Met) is an essential amino acid that can be supplied in different chemical forms: DL-Met, L-Met, and OH-Met. This study aimed (i) to model and compare the utilization efficiency of Met for protein deposition (PD) from all sources and (ii)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ec56b810e254ddbb40cb237e56764bd
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 7, Pp 100268- (2021)
Dietary methionine affects protein metabolism, lean gain and growth performance and acts in the control of oxidative stress. When supplied in large excess relative to growth requirements in diets for pigs, positive effects on pork quality traits have
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d080a34a74c14d779da97fc3ab7d3cb2
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 3, Pp 401-409 (2014)
The factorial approach to assess the amino acid (AA) requirements of pigs is based on the assumption that the AA composition of body protein is constant. However, there are indications that this assumption may not be valid because the AA composition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59ec6572d58c401eb6e00abf9adf0b4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.