Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"Y. Kourkoutas"'
Autor:
S. A. Vekiari, V. Oreopoulou, Y. Kourkoutas, N. Kamoun, M. Msallem, V. Psimouli, D. Arapoglou
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 61, Iss 3, Pp 221-231 (2010)
Extra virgin olive oil was produced from olives of the two main varieties cultivated in the region of Rethymnon in the Greek island of Crete named “Throumbolia”, and “Koroneiki”. The former is very famous due to the natural way of fruit debit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c3b3359b23e4dc5b91fdb39c851112b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture, Volume: 43, Issue: 2, Pages: 133-145, Published: 2022
Commercial Malagousia varietal wines, which are produced in almost all Greek viticultural zones, represent a relatively important part of Greek wine activity. This study presents the results of a profile compilation of volatile aroma compounds of Mal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c436546c924f2de602bfdc592138487c
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042022000200005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S2224-79042022000200005&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Kourkoutas, I. Prapa, Amalia E. Yanni, N. Kalogeropoulos, G. Mitropoulou, N. Kostomitsopoulos, Vaios T. Karathanos
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 46:S630-S631
Cyclodextrins are pliable platforms that have served to optimize the pharmaceutic profile of numerous compounds and to enhance the stability of natural food additives. Caffeic and rosmarinic acid are natural products with proven health benefits, thou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::8550b1b78e7be467b6b58326cf23f4a1
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2957407
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:2957407
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.