Zobrazeno 1 - 10
of 5 054
pro vyhledávání: '"Y. KONISHI"'
Autor:
Y. Konishi, M. Kobayashi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 32 (2013)
A forced cyclic temperature change operation (FCTCO) between 30 and -30 °C clearly demonstrated a forced oscillation of self-organization (FOS) of hydration water in six foods (squid, sardine, scallop, salmon, beef, and pork) through the use of a sp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdd4dbed4d30462c8b4af82bc49d4ce3
Autor:
Y. Konishi, M. Kobayashi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 27 (2012)
The Maillard reaction in foods has been studied by using a computer simulation technique. As a typical model system, the dehydration process of an ordinary leek was effectively used to demonstrate an optimum drying operation. The Maillard reaction ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5d371bff5a04139b4f1b79549c3fbdb
Autor:
Y. Konishi, M. Kobayashi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 24 (2011)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71a71405376c4c3ba21be54906163bc9
Autor:
Y. Konishi, M. Kobayashi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 20 (2010)
Abstract preview not available - see full-text PDF article.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/decef48dbdec4819a4b1ec436960f810
Autor:
Y. Konishi, M. Kobayashi
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 17 (2009)
Not available.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce980d70e27541ceab89b358d31d941a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.