Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"Y. J. Sim"'
Publikováno v:
Theoretical Foundations of Chemical Engineering. 56:1127-1139
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 8, p 1126 (2020)
Current plant-based yogurts are made by the fermentation of plant-based milks. Although this imparts fermented flavors and probiotic cultures, the process is relatively longer and often leads to textural issues. The protein content of these plant-bas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44be282253e248e386b74fb084a47b01
Publikováno v:
Theoretical Foundations of Chemical Engineering. 54:973-982
In this study, we used activated carbon produced from the biomass recovered from the medicinal plant residue for the adsorption process. This study aimed to investigate its effectiveness to adsorb heavy metals at different activating methods and oper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 1967, p 1967 (2021)
Foods, Vol 10, Iss 1967, p 1967 (2021)
Protein calories consumed by people all over the world approximate 15–20% of their energy intake. This makes protein a major nutritional imperative. Today, we are facing an unprecedented challenge to produce and distribute adequate protein to feed
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 9, Iss 1126, p 1126 (2020)
Foods, Vol 9, Iss 1126, p 1126 (2020)
Current plant-based yogurts are made by the fermentation of plant-based milks. Although this imparts fermented flavors and probiotic cultures, the process is relatively longer and often leads to textural issues. The protein content of these plant-bas
Autor:
Carmen I. Moraru, Shaun Y. J. Sim
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 43
This work explores the structural effects of high‐pressure processing (HPP) on starch in mixed pea protein–starch systems of varying concentrations. Reconstituted pea protein concentrate containing 9, 12, and 15% (w/w) protein, without added star
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.