Zobrazeno 1 - 10
of 4 647
pro vyhledávání: '"Y. Estrada"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arciniega, Víctor Díaz
Publikováno v:
Nueva Revista de Filología Hispánica, 1996 Jan 01. 44(1), 99-119.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40299403
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maïwenn Olier, Nathalie Naud, Edwin Fouché, Valérie Tondereau, Ingrid Ahn, Nadine Leconte, Florence Blas-Y-Estrada, Gilles Garric, Cécile Heliès-Toussaint, Marielle Harel-Oger, Corinne Marmonier, Vassilia Théodorou, Françoise Guéraud, Gwénaël Jan, Fabrice Pierre
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract The haemoglobin content in meat is consistently associated with an increased risk of colorectal cancer, whereas calcium may play a role as a chemopreventive agent. Using rodent models, calcium salts have been shown to prevent the promotion o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80f2098f1efb41f4aeb35d4d1b6a6313
Autor:
Marisa A. Moroni
Publikováno v:
Asclepio: Revista de Historia de la Medicina y de la Ciencia, Vol 67, Iss 2, Pp p118-p118 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a4e98a1197c4502b2309c73bd0356b3
Autor:
Víctor Díaz Arciniega
Publikováno v:
Nueva Revista de Filología Hispánica, Vol 44, Iss 1 (1996)
En este número no se incluyeron resúmenes ni palabras clave.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/735f418b2be84769bfedc99f55da7d81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moroni, Marisa A.
Publikováno v:
Asclepio: Revista de Historia de la Medicina y de la Ciencia, Vol 67, Iss 2, p p118 (2015)
Autor:
Cécile Héliès-Toussaint, Edwin Fouché, Nathalie Naud, Florence Blas-Y-Estrada, Maria del Socorro Santos-Diaz, Anne Nègre-Salvayre, Ana Paulina Barba de la Rosa, Françoise Guéraud
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Background Obesity is a major public health concern worldwide. A sedentary life and a nutritional transition to processed foods and high-calorie diets are contributing factors to obesity. The demand for nutraceutical foods, such as herbal we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c9a7a10751e470ab82db6d9231ccd0f
Autor:
Océane C. B. Martin, Maïwenn Olier, Sandrine Ellero-Simatos, Nathalie Naud, Jacques Dupuy, Laurence Huc, Sylviane Taché, Vanessa Graillot, Mathilde Levêque, Valérie Bézirard, Cécile Héliès-Toussaint, Florence Blas Y. Estrada, Valérie Tondereau, Yannick Lippi, Claire Naylies, Lindsey Peyriga, Cécile Canlet, Anne Marie Davila, François Blachier, Laurent Ferrier, Elisa Boutet-Robinet, Françoise Guéraud, Vassilia Théodorou, Fabrice H. F. Pierre
Publikováno v:
Microbiome, Vol 7, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
Abstract Background The World Health Organization classified processed and red meat consumption as “carcinogenic” and “probably carcinogenic”, respectively, to humans. Haem iron from meat plays a role in the promotion of colorectal cancer in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d252d7e100b4f82b22d0b7515e6b046