Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Y. Bouton"'
Autor:
N. Chemidlin Prévost-Bouré, B. Karimi, S. Sadet-Bourgeteau, C. Djemiel, M. Brie, J. Dumont, M. Campedelli, V. Nowak, P. Guyot, C. Letourneur, V. Manneville, F. Gillet, Y. Bouton
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Abstract The specificity of dairy Protected Designation of Origin (PDO) products is related to their “terroir” of production. This relationship needs better understanding for efficient and sustainable productions preserving the agroecological equ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/611a53692c854fa783c9d3e1c74a1992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 85:123-131
Y. BOUTON, P. GUYOT AND R. GRAPPIN. 1998.The evolution of the microflora of three Comtecheeses made in duplicate with raw milk from three different sources was followed during ripening. The same starter was used with each type of milk. The comparison
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y. Bouton, R. Grappin
Publikováno v:
Lait
Lait, Elsevier, 1995, 75 (1), pp.31-44
Lait, Elsevier, 1995, 75 (1), pp.31-44
Afin de mettre en evidence le role de la flore indigene du lait dans la proteolyse et la flaveur du fromage, des fabrications ont ete realisees en parallele a partir de lait cru et de lait microfiltre. La proteolyse des fromages a ete appreciee a l'a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c4caf9d4da0dfe98ff0a0570ed83326
https://hal.inrae.fr/hal-02704890
https://hal.inrae.fr/hal-02704890
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Presse medicale (Paris, France : 1983). 16(40)
Publikováno v:
Presse medicale (Paris, France : 1983). 13(26)
Publikováno v:
The American journal of medicine. 84(1)