Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Y. Aragüez-Fortes"'
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 47:417-424
Response surface methodology was used to optimize spray-drying process for concentrated orange juice. Independent variables were: inlet air temperature (130–170 oC) and maltodextrin 12DE content (60–75% wet basis (wb)). Responses variables were p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.