Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Y Poorna Chandra, Rao"'
Autor:
Y. Poorna Chandra Rao, B.L.A. Prabhavathi Devi, Dhavamani Sugasini, Belur R. Lokesh, K. N. Gangadhar, Rachapudi B. N. Prasad
Publikováno v:
Food Chemistry. 248:210-216
An enzymatic process was developed for the preparation of a nutritionally enriched 1,3-diacylglycerol(DAG)-rich oil from a blend of refined sunflower and rice bran oils. The process involves hydrolysis of vegetable oil blend using Candida cylindracea
Autor:
Y. Poorna Chandra Rao, B. R. Lokesh
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 56:1135-1147
The industrially produced partially hydrogenated vegetable fat (PHVF) contains trans fatty acid mostly comprising of elaidic acid (18:1 ∆9t). PHVF is used as a cooking medium in Southeast Asian countries. The purpose of this study is to evaluate th
Autor:
Y Poorna Chandra, Rao, B R, Lokesh
Publikováno v:
Indian journal of experimental biology. 52(9)
Fatty acids are known to influence the ability of macrophages to generate reactive oxygen species (ROS). However the effect of elaidic acid (EA, 18:1 trans fatty acid) on ROS generation is not well studied. Rat peritoneal macrophages were enriched wi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.