Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Y López-Franco"'
Publikováno v:
Food Composition and Analysis ISBN: 9781926895857
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d7d1705fd6feec8021f59c63ee59e202
https://doi.org/10.1201/b16843-3
https://doi.org/10.1201/b16843-3
The collection, processing and trading of plant exudate gums, other than gum arabic, and the production of arabinogalactan from the heartwood of Western larch tree represent an important economic activity in many regions of the world. What this famil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::94dce34517e6ab760ca25d50c9fea6bb
https://doi.org/10.1533/9781845695873.495
https://doi.org/10.1533/9781845695873.495
Autor:
P.A. Williams, G.O. Phillips, E. Dickinson, C.A. Edwards, A.L. Garcia, R. Armisén, F. Galatas, P. Taggart, J.R. Mitchell, I.J. Haug, K.I. Draget, Alan Imeson, Graham Sworn, W. Wielinga, Hans-Ulrich Endreß, Steen Hoejgaard Christensen, J. O’Regan, M.P. Ennis, D.M. Mulvihill, M. Anton, F. Nau, V. Lechevalier, S. González-Pérez, J.B. Arellano, C. Schmitt, L. Aberkane, C. Sanchez, Saphwan Al-Assaf, V. Amar, Y. López-Franco, I. Higuera-Ciapara, F.M. Goycoolea, Weiping Wang, K. Nishinari, M. Takemasa, K. Yamatoya, M. Shirakawa, H. Zhang, T. Funami, J.K. Park, T. Khan, D.G. Stevenson, G.E. Inglett, M.S. Izydorczyk, H. Maeda, A. Nakamura, J.C.F. Murray, J.Y. Jung, G.R. Krawczyk, A. Venables, D. Tuason, A. Nussinovitch, D. Meyer, J.-P. Blaauwhoed, R.A.A. Muzzarelli, C. Muzzarelli, S. Takigami
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a60d229200509978b9e08b810c898fc0
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-414-2.50035-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-414-2.50035-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.