Zobrazeno 1 - 10
of 248
pro vyhledávání: '"Y Hashim"'
Publikováno v:
مجلة التربية والعلم, Vol 32, Iss 3, Pp 95-105 (2023)
This research included a spectroscopic study of the effect of the pH function on the thermodynamics of the formation of the two colored Azo-dyes prepared from the interaction of paracetamol with two different diazotized reagents at three acidic media
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/480bc031af2f4b4cb1e2df9ff80be0ae
Publikováno v:
Science Heritage Journal, Vol 2, Iss 2, Pp 10-15 (2018)
Agarwood plant has been used in traditional medicine to treat wide range of disorders aside from the main function of its fragrant wood in perfumery. In this present study, we are interested to maximize the yield of extract and investigate the cytoto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b002793b857482f89e8b72f9a064ab3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null Nik Mohd Rosli, null N. R, Huda, null F. H., Ahmad Fadzillah, null Yzh-Y Hashim, Ahmad, A. N
Publikováno v:
Journal of Halal Science and Technology. 1:1-14
A competent halal executive is essential and an integral part of the Halal Management System in Halal-certified companies. Core competencies in general are linked with job productivity, job performance, and organisational performance. In Malaysia, in
Autor:
Manar A. Eissa, Yumi Z. H-Y. Hashim, Saripah S. S. Abdul Azziz, Hamzah Mohd. Salleh, Muhammad Lokman Md. Isa, Nor Malia Abd Warif, Fauziah Abdullah, Eman Ramadan, Dina M. El-Kersh
Publikováno v:
ACS Omega. 7:15637-15646
Autor:
Eissa, Manar A.1 manareissa1210@gmail.com, H-Y. Hashim, Yumi Z.1 yumi@iium.edu.my, Salleh, Hamzah Mohd.1, Abd-Azziz, Saripah S. S.2, Md. Isa, Muhammad Lokman3, Abd Warif, Nor Malia4, Nor, Yusilawati Ahmad5, El-Kersh, Dina M.6, Abdullah Sani, Muhamad Shirwan1
Publikováno v:
Indian Journal of Natural Products & Resources. Sep2020, Vol. 11 Issue 3, p141-154. 14p.
Autor:
Norsabrina Mohd Said, Yumi Z.H-Y Hashim, Syifa' Zainal Arifin, Haruna Babatunde Jaiyeoba, Nurhusna Samsudin, Anis Najiha Ahmad, Nur Hanie Mohd Latif
Publikováno v:
Halalpshere. 1:17-40
The halal food industry is founded based on the concept of Halalan Toyyiban (HT), as commanded in the Qur’an. However, as reflected in the current halal standards, requirements, and practices, the current approach of HT may overlook some components
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.