Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Y Bou Saada"'
Publikováno v:
Biochemistry (Moscow). 81:678-690
Muscular dystrophies are a group of heterogeneous genetic disorders characterized by progressive loss of skeletal muscle mass. Depending on the muscular dystrophy, the muscle weakness varies in degree of severity. The majority of myopathies are due t
Autor:
Stéphanie Bury-Moné, Joëlle Wiels, Martine Raphael, Eric Oksenhendler, Y Bou Saada, Yegor S. Vassetzky, Chrystèle Bilhou-Nabera, Frédéric Subra, Diego Germini, David Boutboul, M. Klibi, M. Lipinski, Sergey V. Razin, A Sukhanova, Olga V. Iarovaia, R El-Amine, Andrey Pichugin, Tatyana Tsfasman
Publikováno v:
Leukemia. 31(11)
With combined antiretroviral therapy (cART), the risk for HIV-infected individuals to develop a non-Hodgkin lymphoma is diminished. However, the incidence of Burkitt lymphoma (BL) remains strikingly elevated. Most BL present a t(8;14) chromosomal tra
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng Q; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China., Chen X; School of Public Health, Shanghai Jiao Tong University School of Medicine, Shanghai, 200025, China., Al-Ansi W; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China., Fan M; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China., Qian H; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China., Wang L; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China., Li Y; State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, China.
Publikováno v:
Molecular nutrition & food research [Mol Nutr Food Res] 2024 Sep; Vol. 68 (17), pp. e2400307. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.