Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Y Arcand"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 2:295-303
Commercial literature on various probiotic products suggests that they can be taken before meals, during meals or after meals or even without meals. This has led to serious confusion for the industry and the consumer. The objective of our study was t
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 99:287-296
A dynamic model of the human upper gastrointestinal (GI) tract was designed to better simulate conditions of ingestion and digestion, by including a food matrix as part of the model design. The dynamic model consisted of two reactors maintained at 37
Publikováno v:
The Chemical Engineering Journal and the Biochemical Engineering Journal. 56:B23-B35
Wastewater treatment processes based on the upflow anaerobic sludge bed design are strongly dependent on the aggregation of biomass into macroscopic granules (1–3 mm) which settle well. The reactor hydrodynamics is of importance in the granulation
Autor:
Claude P. Champagne, Y. Arcand, Edward R. Farnworth, Michel Britten, A. Ainsley Reid, Jean-Christophe Vuillemard
Publikováno v:
Journal of microencapsulation. 22(6)
Entrapping probiotic bacteria in gels with ionic cross-linking is typically achieved with polysaccharides (alginate, pectin, carraghenan). In this study, whey proteins were used for this purpose by carrying out the Ca(2+)-induced gelation of pre-heat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.