Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Yılmaz Özcan"'
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 68, Iss 2, Pp 126-138 (2018)
This study was conducted to evaluate the effects of the transglutaminase enzyme on the physicochemical characteristics, overrun, melting resistance, rheological and sensorial properties of ice cream made from goat’s milk. Different enzyme units (0.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e673b10bc8024a378f470b3d59bc3fee
Autor:
Haberman, Emma R., Sarker, Gitalee, Arús, Bernardo A., Ziegler, Karin A., Meunier, Sandro, Martínez-Sánchez, Noelia, Freibergerová, Eliška, Yilmaz-Özcan, Sinem, Fernández-González, Iara, Zentai, Chloe, O’Brien, Conan J.O., Grainger, David E., Sidarta-Oliveira, Davi, Chakarov, Svetoslav, Raimondi, Andrea, Iannacone, Matteo, Engelhardt, Stefan, López, Miguel, Ginhoux, Florent, Domingos, Ana I.
Publikováno v:
In Immunity 9 January 2024 57(1):141-152
Autor:
Soylu, Korhan, Gedikli, Ömer, Dagasan, Göksel, Aydin, Ertan, Aksan, Gökhan, Nar, Gökay, İnci, Sinan, Yilmaz, Özcan
Publikováno v:
In Revista Portuguesa de Cardiologia July-August 2015 34(7-8):465-471
Publikováno v:
Social Sciences Studies Journal. 104:3856-3863
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yilmaz, Özcan
Publikováno v:
Politique étrangère, 2014 Oct 01. 79(3), 121-131.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24638907
Tam Metin / Full Text Background Surgical early menopause is early menopause due to medical reasons rather than the natural aging process. Pulse wave velocity (PWV) and augmentation index (AIx) are simple and non-invasive parameters for assessment of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9773::acaf7f8ec7a288467cffc253a5c7e07a
https://hdl.handle.net/20.500.12712/33458
https://hdl.handle.net/20.500.12712/33458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hidrokolloidler, jelleşme, kalınlaştırma, emülsiyon ve köpükleri stabilize etme gibi teknolojik özelliklerindendolayı gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Son yıllarda tüketicilerin doğal katkılı gıdalara olanilgisi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0829de6d4e051f4f1e1c0a4731f93a46
https://hdl.handle.net/20.500.11857/2311
https://hdl.handle.net/20.500.11857/2311
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 71-83
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Bu çalışmada Beyaz peynirde farklı starter kültür kullanımının olgunlaşma süresince laktoz değişimi üzerine etkisi araştırılmıştır. Termofilik (Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus dellbruecki subsp. bulgaricus) ve mezofili
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a50c42982c1ddada7d88ee06022b65d1
https://hdl.handle.net/20.500.11857/4208
https://hdl.handle.net/20.500.11857/4208