Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Yıldırım, Hatice Kalkan"'
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 37, Iss 1, Pp 13-28 (2022)
Resveratrol is a polyphenol with antioxidant properties and possible beneficial effects on human health. Grapes, peanuts, berries, cacao beans and red wine contain resveratrol. Resveratrol attracts attention due to its bioactive properties, however,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9afb6056a4684d6c9b4597cd8d5734aa
Autor:
Yıldırım, Hatice Kalkan1 hatice.kalkan.yildirim@ege.edu.tr, Sözmen, Eser Y.2
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Oct/Nov2021, Vol. 11 Issue 2, p1-6. 6p.
Autor:
Yıldırım, Hatice Kalkan1 hatice.kalkan.yildirim@ege.edu.tr, Darıcı, Burcu1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Feb/Mar2020, Vol. 9 Issue 4, p675-687. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durmaz, Burak, Oktay, Latife Merve, Ayşe Çekin, Ayshan Ahadova, Günel, Nur Selvi, Yıldırım, Hatice Kalkan, Yıldırım Sözmen, Üniversitesi, Ege, Tıbbi Biyokimya, Dalı, Ana Bilim, Üniveristesi, Ege, Gıda Mühendisliği
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::06931413af227ba5f5c9d213ec51217b
Autor:
Yıldırım Hatice Kalkan, Dündar Ezgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 04009 (2017)
Allergens causes some symptoms as all asthma, allergic conjunctivitis, and allergic rhinitis. These symptoms are seen twice as many in women than in men. The major wine allergens reported in wines are endochitinase 4A and lipid-transfer protein (LTP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0980285bc5fa4b098b20f46b849b22b6
Autor:
Çam, Tarık1 braveheart.trk@hotmail.com, Yıldırım, Hatice Kalkan1
Publikováno v:
Academic Food Journal / Akademik GIDA. oca-mar2018, Vol. 16 Issue 1, p101-108. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Viticulture & Enology / Ciência e Técnica Vitivinícola; 2022, Vol. 37 Issue 1, p13-28, 16p