Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Yüksel Sarıoğlu H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Çalışkan Koç G; Eşme Vocational School, Food Processing Department, Food Technology Program, Uşak University, Uşak, Turkey., Yüksel Sarıoğlu H; Department of Food Engineering, Ege University, Bornova, Izmir, Turkey., Dirim SN; Department of Food Engineering, Ege University, Bornova, Izmir, Turkey., Pandiselvam R; Physiology, Biochemistry and Post-Harvest Technology Division, ICAR-Central Plantation Crops Research Institute, Kasaragod, Kerala, India.
Publikováno v:
Journal of texture studies [J Texture Stud] 2023 Oct 05. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 05.