Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"Y, Le Loir"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 1, Pp 462-475 (2023)
ABSTRACT: Staphylococcus aureus is a major pathogen in humans and animals. In cattle, it is one of the most important agents of mastitis, causing serious costs in the dairy industry. Early diagnosis and adequate therapy are therefore 2 key factors to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53383effabab49bd93875b9cfd895745
Autor:
D.A. Freitas, S. Leclerc, A. Miyoshi, S.C. Oliveira, P.S.M. Sommer, L. Rodrigues, A. Correa Junior, M. Gautier, P. Langella, V.A. Azevedo, Y. Le Loir
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 38, Iss 11, Pp 1585-1592 (2005)
Lactococcus lactis, the model lactic acid bacterium, is a good candidate for heterologous protein production in both foodstuffs and the digestive tract. We attempted to produce Streptomyces tendae antifungal protein 1 (Afp1) in L. lactis with the obj
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2ffc8b9fb4249d48a3684a87e8eb531
Autor:
M. Dubourdeaux, Sergine Even, L. Lenoir, Lucie Rault, Y. Le Loir, F. Blanchet, C. Blondeau, Vincent Péton
Publikováno v:
Beneficial Microbes
Beneficial Microbes, Wageningen Academic Publishers In press, pp.1-12. ⟨10.3920/BM2020.0146⟩
Beneficial Microbes, Wageningen Academic Publishers In press, pp.1-12. ⟨10.3920/BM2020.0146⟩
International audience; Probiotics could help combat infections and reduce antibiotic use. As use of live bacteria is limited in some cases by safety or regulatory concerns, the potential of inactivated bacteria is worth investigating. We evaluated t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c391757e5ae4f35d8ffd8365176d789c
https://hal.inrae.fr/hal-03121066
https://hal.inrae.fr/hal-03121066
Publikováno v:
Beneficial microbes. 12(1)
Probiotics could help combat infections and reduce antibiotic use. As use of live bacteria is limited in some cases by safety or regulatory concerns, the potential of inactivated bacteria is worth investigating. We evaluated the potential of live and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.