Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Xylanase Enzyme"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
مجله بیوتکنولوژی کشاورزی, Vol 12, Iss 4, Pp 1-21 (2021)
Objective Today, global increasing in corn prices has led to the replacement of wheat instead of corn in poultry diets. The NSPs in the cell wall prevents the uptake of wheat nutrients by poultry. Using xylanase is one of the methods to remove NSPs.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f37a7a64a7f409283113c90dfb52db1
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 29, Iss 4, Pp 947-976 (2020)
Summary: Phytase and xylanase are routinely used to reduce indigestible components and improve broiler performance; however, more research is needed to determine combined enzyme inclusion strategies (EIS) to maximize performance within diets varying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c186224cf93345b4a79a68312830be4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ternak Tropika, Vol 19, Iss 1, Pp 27-31 (2018)
This study was conducted to determine the effect of addition of xylanase enzymes in the diet with different levels of crude fiber on broiler performance. Materials used in this study were 100 broiler finisher 21 days of age and unsexed. The method us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/477bdd863f25453b8d8faa54d8e0a3a6
Autor:
Raed S. Khudhair, Elham I. Tami
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 32 (2019)
Xylan produced various agricultural residues including wheat (Furat, Abugraib and Abaa), Papyrus and Sunflower stalks in different ways, including the use of diluted acid, dilute base and self-degradation. The results showed that the acidic method in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68a41798498242acb4850d21426e1701