Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Xue, Jinjin"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 4, Pp 144-153 (2024)
To propose a sensory evaluation method suitable for Qingzhuan tea, a representative Qingzhuan tea produced in Hubei was soak or spray boiled in order to analyze the effects of different boiling conditions on the sensory quality and the leaching rate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ecc7a6c590540d7b6b963245ff57886
Autor:
Wang, Shengpeng, Feng, Lin, Liu, Panpan, Gui, Anhui, Gao, Shiwei, Teng, Jing, Ye, Fei, Jiang, Zixiang, Wang, Xueping, Xue, Jinjin, Song, Zhiyu, Zheng, Pengcheng
Publikováno v:
In LWT 1 July 2024 203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xue, Jinjin, Liu, Panpan, Feng, Lin, Zheng, Lin, Gui, Anhui, Wang, Xueping, Wang, Shengpeng, Ye, Fei, Teng, Jing, Gao, Shiwei, Zheng, Pengcheng
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xue, Jinjin, Liu, Panpan, Guo, Guiyi, Wang, Weiwei, Zhang, Jianyong, Wang, Wei, Le, Ting, Yin, Junfeng, Ni, Dejiang, Jiang, Heyuan
Publikováno v:
In LWT 15 February 2022 156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.