Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Xu, Zhongyue"'
Publikováno v:
In Economic Analysis and Policy June 2024 82:865-876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Endocrine (1355008X); Feb2024, Vol. 83 Issue 2, p459-465, 7p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2017 215:44-50
Publikováno v:
In Talanta 1 July 2015 139:208-215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yang, Xiaoke, Chen, Qiuhua, Lin, Nenmei, Han, Mengzhu, Chen, Qian, Zheng, Qiuqin, Gao, Bin, Liu, Fengbo, Xu, Zhongyue
Repeated food scandals in China have prompted growing consumer consciousness on food safety and health. Organic food, considered to be of higher quality, is being increasingly demanded by Chinese consumers. This study examines preferences for organic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b77cb19b616449ecc6f2f0f824ff61ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.