Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Xu, Yuxian"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 11, Pp 1551-1558 (2023)
ObjectiveThis study aimed to clarify the heat inactivation mechanics of Salmonella in commercial crispy meat and provide guidance for its safe consumption by studying the inactivation pattern of Salmonella in crispy meat at different heating temperat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9e803dbea27496aa6bb9c9be1013c64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Optical Materials October 2017 72:691-696
Autor:
Luo, Yongjin, Wang, Kuncan, Zuo, Jiachang, Qian, Qingrong, Xu, Yuxian, Liu, Xinping, Xue, Hun, Chen, Qinghua
Publikováno v:
In Molecular Catalysis July 2017 436:259-266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Dec2023, Vol. 24 Issue 23, p16812, 17p
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 October 2015 296:17-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.