Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Xu, Yaguang"'
Autor:
Xu, Yaguang, Yan, Xinxin, Zheng, Haibo, Li, Jingjun, Wu, Xiaowei, Xu, Jingjing, Zhen, Zongyuan, Du, Chuanlai
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Autor:
Li, Mingliang, Wei, Ying, Feng, Zhiyuan, Cai, Muyi, Xu, Yaguang, Gu, Ruizeng, Ma, Yongqing, Pan, Xingchang
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2022 45
Autor:
Prather, John W., Dodd, Norris L., Dickson, Brett G., Hampton, Haydee M., Xu, Yaguang, Aumack, Ethan N., Sisk, Thomas D.
Publikováno v:
The Journal of Wildlife Management, 2006 Jun 01. 70(3), 723-731.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3803427
Autor:
Qin, Xiu‐Yuan1 (AUTHOR), Xu, Yaguang1 (AUTHOR), Wei, Ying1 (AUTHOR) proudwy@126.com, Zhang, Rui‐Xue1 (AUTHOR), Fang, Lei1 (AUTHOR), Zhang, Hai‐Xin1 (AUTHOR), Bi, Yuan1 (AUTHOR), Gu, Rui‐Zeng1 (AUTHOR) guruizeng@163.com
Publikováno v:
Journal of Cosmetic Dermatology. May2022, Vol. 21 Issue 5, p2205-2214. 10p.
Publikováno v:
Railway Standard Design; Feb2024, Vol. 68 Issue 2, p60-67, 8p
Autor:
Lei Fang, Bi Yuan, Xiu-Yuan Qin, Ruizeng Gu, Rui-Xue Zhang, Xu Yaguang, Wei Ying, Zhang Haixin
Publikováno v:
Journal of Cosmetic Dermatology. 21:2205-2214
Objective The objective of this work was to develop a peptide production process of the exact molecular weight propitious to topical application for cosmetics and to investigate the effects of enzymolysis-derived peptide on UVB-induced photoaging rat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan, Xinxin, Xu, Yaguang, Zhen, Zongyuan, Li, Jingjun, Zheng, Haibo, Li, Shenghe, Hu, Qianqian, Ye, Pengfei
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2023, Vol. 103 Issue 8, p3748-3760, 13p
Autor:
Ruixue Zhang, Xu Yaguang, Mingliang Li, Huimin Qin, Ruizeng Gu, Wei Ying, Mu-Yi Cai, Zhiyuan Feng
Publikováno v:
Journal of the science of food and agricultureREFERENCES. 102(8)
Background Corn peptides(CPs) are rich in branched chain amino acids such as leucine and have a variety of biological activities such as antioxidants and improved lipid distribution. In this article, we prepared CPs by enzymatic digestion of corn pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.