Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Xu, Ningmeng"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 163-174 (2024)
This study aimed to understand the flavor and taste characteristics of dried Boletus edulis products prepared by different drying methods and to explored the difference in flavor among the dried products. The volatile flavor substances and non-volati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4fab12a09b64317a4e7535bbe69edee
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2024 23
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Yang, Hao, Li, Weilan, Zi, Luxi, Xu, Ningmeng, Guo, Zhengyin, Chen, Bangjie, Hua, Yan, Guo, Lei
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Publikováno v:
In LWT 15 April 2024 198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 11, p163-174, 12p
Publikováno v:
Food Research & Development; Jun2024, Vol. 45 Issue 11, p115-124, 10p