Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Xu, Linshuang"'
Autor:
Jia, Yangyang, Yang, Ziying, Xu, Linshuang, Khalifa, Ibrahim, Hu, Lanlan, Nie, Yuanyang, Li, Bo, Liu, Benguo, Yang, Wei
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2025 465 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jia Y; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Yang Z; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Xu L; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Khalifa I; Food Technology Department, Faculty of Agriculture, Benha University, Moshtohor, 13736, Egypt., Hu L; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Nie Y; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Li B; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Liu B; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China., Yang W; School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang 453000, China.. Electronic address: Shipinmeili@163.com.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Nov 16; Vol. 465 (Pt 2), pp. 142047. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 16.