Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Xu, Bitao"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 108-117 (2024)
Generally, commercial rice wine has stable quality with bland flavor, while traditional rice wine has a mellow taste but is unstable in quality. In order to solve this problem, the influence of mixed culture fermentation with monocultures of culturab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec58128eb9354cc1a65e57a4ed53101b
Publikováno v:
In Desalination 1 September 2023 561
Autor:
Zhang, Yingyue, Ye, Hong, Zou, Yuting, He, Zihan, Xu, Bitao, Wang, Su, Peng, Chuanning, Zhou, Xuerui, Zhang, Qing, Xiang, Wenliang, Cai, Ting, Tang, Jie
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Oct2023, Vol. 9 Issue 10, p872, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Catalysis Science & Technology; 9/7/2018, Vol. 8 Issue 17, p4503-4514, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.