Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Xiong Yaqing"'
Publikováno v:
Hangkong gongcheng jinzhan, Vol 9, Iss 3, Pp 396-404 (2018)
In our country, as the airworthiness certification and aviation technology are lagging far behind, the development of domestic airborne flame arrester has just been included into the agenda. Hence, based on the analysis of the reason of the pressure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bfc0cdd62004bf5be890f6bed0d6e97
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 266-273 (2023)
The characteristic aroma compounds of qingxiangxing baijiu were analyzed and the differences in sensory characteristics and aroma compounds between young and aged baijiu were clarified by sensory evaluation and techniques for qualitative and quantita
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ea00daef1b45d1a52aff0daf1043d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sun, Xizhen, Qian, Quanquan, Xiong, Yaqing, Xie, Qianqian, Yue, Xixuan, Liu, Jiahuan, Wei, Shuxia, Yang, Qiang
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2022 384
Publikováno v:
Archives of Public Health; 10/18/2024, Vol. 82 Issue 1, p1-10, 10p
Autor:
Sun, Xizhen, Du, Jiawei, Xiong, Yaqing, Cao, Qianwen, Wang, Zhe, Li, Hongjun, Zhang, Fan, Chen, Yanhe, Liu, Yuancai
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2021 352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang Zhe, Zhang Fan, Liu Yuancai, Cao Qianwen, Du Jiawei, Sun Xizhen, Hongjun Li, Xiong Yaqing, Chen Yanhe
Publikováno v:
Food Chemistry. 352:129450
The unique flavor of and rich physiological activities exhibited by the Chinese JingJiu has made it become an essential part of the blended alcoholic beverage. In this study, the aromatic characteristics of Chinese JingJiu have been identified using
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.