Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Xing, Xiaoting"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 12, Pp 217-224 (2023)
In this study, the amylose contents in 24 commercial foxtail millet samples from major production provinces in China were determined by four different methods, namely, the improved national standard method (GB/T 15683-2008), the spectrophotometric me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d832f78de9c14b399df1c6754594d99d
Autor:
Zhang, Dong, Huang, Shanshan, Wang, Qian, Shang, Bo, Liu, Jianlei, Xing, Xiaoting, Hong, Yu, Liu, Hui, Duan, Xiaoliang, Sun, Hui
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 September 2023 421
Autor:
Huang, Shanshan, Zhang, Dong, Wang, Qian, Shang, Bo, Liu, Jianlei, Xing, Xiaoting, Hong, Yu, Duan, Xiaoliang, Sun, Hui
Publikováno v:
In Food Research International September 2023 171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ferroelectrics. 562:85-95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ferroelectrics. 528:83-89
Pd-doped methyl-modified SiO2 membrane materials were prepared by sol-gel technique with tetraethylorthosilicate (TEOS) and methyltriethoxysilane (MTES) as silicon precursors, PdCl2 as pall...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.