Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Xin, Xiaoting"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 341-351 (2024)
As a common plant that is widely used for both medicinal and culinary purposes, ginger is rich in polysaccharides, terpenes, phenols and other active substances, imparting it with antioxidant, anti-inflammatory, antibacterial, anticancer, neuroprotec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28603a79f37548479f3a052df68248de
Autor:
Wu, Qinghang, Liu, Daqun, Zhang, Jianming, Li, Ting, Niu, Haiyue, Xin, Xiaoting, Zhao, Shengming, He, Chengyun, Zhang, Chengcheng
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2025 464 Part 1
Autor:
Liu, Hui, Liu, Daiyao, Zhang, Chengcheng, Niu, Haiyue, Xin, Xiaoting, Yi, Huaxi, Liu, Daqun, Zhang, Jianming
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2024 421
Autor:
Zhang, Jianming, Liu, Daiyao, Zhang, Chengcheng, Niu, Haiyue, Xin, Xiaoting, Chen, Juan, Yi, Huaxi, Liu, Daqun
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2024 432
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Autor:
Qinghang, Wu, Zhang, Chengcheng, Zhang, Jianming, Xin, Xiaoting, Li, Ting, He, Chengyun, Zhao, Shengming, Liu, Daqun
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Publikováno v:
In Food Research International November 2022 161
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xu, Hengfu, Ren, Bo, Zhao, Wei, Xin, Xiaoting, Lu, Yuchao, Pei, Yuxin, Dong, Hai, Pei, Zhichao
Publikováno v:
In Tetrahedron 16 June 2016 72(24):3490-3499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.