Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Xin, Siyu"'
Publikováno v:
Aslib Journal of Information Management, 2023, Vol. 76, Issue 3, pp. 381-398.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/AJIM-08-2022-0366
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2024 22
Autor:
Liu, Qianwen1,2 (AUTHOR), Xin, Siyu1 (AUTHOR), Tan, Xin1 (AUTHOR), Yang, Qingli1 (AUTHOR), Hou, Xiudan1,2 (AUTHOR) qdxdhou@qau.edu.cn
Publikováno v:
Microchimica Acta. Sep2023, Vol. 190 Issue 9, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu Q; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China.; Academy of Dongying Efficient Agricultural Technology and Industry on Saline and Alkaline Land in Collaboration with Qingdao Agricultural University, Dongying, 257343, China., Xin S; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China., Tan X; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China., Yang Q; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China., Hou X; College of Food Science and Engineering, Qingdao Agricultural University, Qingdao, 266109, China. qdxdhou@qau.edu.cn.; Academy of Dongying Efficient Agricultural Technology and Industry on Saline and Alkaline Land in Collaboration with Qingdao Agricultural University, Dongying, 257343, China. qdxdhou@qau.edu.cn.
Publikováno v:
Mikrochimica acta [Mikrochim Acta] 2023 Aug 23; Vol. 190 (9), pp. 364. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 23.