Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Xie, Yuejie"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 18, Pp 342-349 (2024)
Magnetic ionic liquids (MILs), as a type of magnetic functionalized ionic liquid materials, are characterized by low vapor pressure, wide liquid range, and excellent thermal stability and possess strong designability, easy product separation, and rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bdc74f4c21704c27bfea259b8ea7ab8c
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2022 335
Autor:
Zhou, Yahan1 (AUTHOR), Xie, Yuejie2 (AUTHOR), Wang, Zhongming2 (AUTHOR), Wang, Cao2 (AUTHOR), Wang, Qiang2 (AUTHOR) gogo1443@sina.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2023, Vol. 11 Issue 8, p4516-4529. 14p.
Autor:
Nie, Xuyuan1 (AUTHOR), Xie, Yuejie1 (AUTHOR), Wang, Qiang1 (AUTHOR), Wei, Huaheng1 (AUTHOR), Xie, Chenjing2 (AUTHOR), Li, Yamin3 (AUTHOR), Wang, Bo4 (AUTHOR), Li, Yan5 (AUTHOR) ly20031079@163.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2021, Vol. 19 Issue 1, p560-570. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Qiang1,2 (AUTHOR), Xie, Yuejie2 (AUTHOR), Johnson, David R.3 (AUTHOR), Li, Yuanyuan2 (AUTHOR), He, Zhifei1 (AUTHOR), Li, Hongjun1 (AUTHOR) 983362225@qq.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2019, Vol. 7 Issue 7, p2361-2373. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.