Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Xie, Qingchao"'
Publikováno v:
In Rhizosphere December 2024 32
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 19, Pp 230-249 (2023)
Under the influence of the production process, fermented meat products are easily contaminated during processing and storage, posing safety risks and causing harms to human health. In this paper, the biological, chemical, physical and other hazardous
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa5213f90c83472d9ba15b63d504c8a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ni, Ling, Chen, Dailing, Fu, Huiyu, Xie, Qingchao, Lu, Yao, Wang, Xichang, Zhao, Yong, Chen, Lanming
Publikováno v:
In Food Control November 2021 129
Autor:
Nong, Fangli, Zhang, Ping, Meng, Jing, Xie, Qingchao, Li, Yufeng, Pan, Yingjie, Zhao, Yong, Liu, Haiquan
Publikováno v:
In Food Control August 2021 126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shen, Xiao, Sun, Xiaohong, Xie, Qingchao, Liu, Haiquan, Zhao, Yong, Pan, Yingjie, Hwang, Cheng-An, Wu, Vivian C.H.
Publikováno v:
In Food Control January 2014 35(1):159-165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.