Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Xiao Zuo-bing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiao, Zuo-Bing1 (AUTHOR), Zhang, Ni2 (AUTHOR), Niu, Yun-Wei1 (AUTHOR), Feng, Tao1 (AUTHOR), Tian, Huai-Xiang1 (AUTHOR), Zhu, Jian-Cai1 (AUTHOR), Yu, Hai-Yan1 (AUTHOR) hyyu603@yahoo.com.cn
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2015, Vol. 18 Issue 6, p1272-1287. 16p. 1 Diagram, 3 Charts, 5 Graphs.
Publikováno v:
In Chinese Chemical Letters September 2017 28(9):1829-1834
Autor:
Xiao, Zuo Bing, Liu, Jun Hua, Chen, Feng, Wang, Ling Ying, Niu, Yun Wei, Feng, Tao, Zhu, Jian Cai
Mangosteen fruit is fermented with five different strains (i.e. GRE (Y1), Lalvin RC212 (Y2), Lalvin D254 (Y3), CGMCC2.23 (Y4) and CGMCC2.4 (Y5)) of the yeast Saccharomyces cerevisiae to make mangosteen wines. A total of 36 volatile compounds of the m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::54797adb084f7a85d5ef2f2f07e28f5f
Autor:
Zhu, Jian Cai, Niu, Yun Wei, Feng, Tao, Liu, Sheng Jiang, Cheng, He Xing, Xu, Na, Yu, Hai Yan, Xiao, Zuo Bing
This study evaluated the effects of five strains (IFFI 1346, IFFI 1363, CICC 31482, D254 and CGMCC2.346) of the yeast Saccharomyces cerevisiae on the aromatic profiles of fermented persimmon (Diospyros kaki L.f.) musts. A total of 50 and 60 compounds
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::51cd4a1101bd408af488c87e8af48bb4
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science. 131
Polyacrylate nanocapsules loaded with lilial (PNLs) were prepared via miniemulsion polymerization. Then, the PNLs were applied directly to leather. The influence of the contents of the surfactant and lilial and the stirring speed on the mean size and
Publikováno v:
Natural Products & Bioprospecting; Apr2018, Vol. 8 Issue 2, p71-82, 12p
Publikováno v:
Natural Products and Bioprospecting; April 2018, Vol. 8 Issue: 2 p71-82, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.