Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Xia, Xubin"'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis August 2021 101
Publikováno v:
Foodfunction. 11(7)
Sea cucumber is a valuable marine food that has antioxidant, anti-diabetic, and anti-obesity functionalities. Sea cucumber ovum (SCO) may contain functional components, however, it is considered to be a waste product during industrial processing. In
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 101:103838
Sea cucumber (Stichopus japonicus) is considered as one of the most nutritious and luxurious seafood in Asia. This study investigated the variation in biochemical composition and gut microbes of sea cucumber related to seasons (spring and autumn) and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Research International. 136:109498
Sea cucumber is a sensitive organism that is easily challenged by environmental change. The aim of this study was to characterize the proteome of sea cucumbers from 5 main Chinese origins, including Xiamen (XM), Dalian (DL), Weihai (WH), Yantai (YT)
Publikováno v:
In Inorganica Chimica Acta 1996 252(1):391-398