Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Xavier, Francis P."'
Autor:
Cesar O. Estien, Claire L. O’Connell, Xavier Francis, Grace Smith-Vidaurre, Bryan M. Kluever, Elizabeth A. Hobson, Annemarie van der Marel
Publikováno v:
Animal Behavior and Cognition, Vol 9, Iss 4, Pp 363-384 (2022)
Human-wildlife interactions continue to increase due to anthropogenic disturbances, with some interactions resulting in conflict. Leveraging a taxa’s bias for a particular sensory cue is a promising management avenue for reducing the potential and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ab84946e2624fabb6e39e3b7642acaa
Autor:
Armie E. Pakzad, Raine Mattheus Manuel, Jerrick Spencer Uy, Xavier Francis Asuncion, Joshua Vincent Ligayo, Lawrence Materum
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 18, Iss 2(Suppl.) (2021)
Television white spaces (TVWSs) refer to the unused part of the spectrum under the very high frequency (VHF) and ultra-high frequency (UHF) bands. TVWS are frequencies under licenced primary users (PUs) that are not being used and are available for s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c042bd8417b4190a7eff08fc68b9461
Publikováno v:
Path of Science, 7, 10, 1001-1009
There has been a steady rise in the prevalence and frequency of improvised Explosives Devices (IED) to execute terror attacks in Kenya in the recent past. This has resulted in increased loss of lives and massive property destruction, among other nega
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/75744
Publikováno v:
In Materials Science in Semiconductor Processing April 2013 16(2):295-302
Publikováno v:
International Journal of Advanced Robotic Systems, Vol 12 (2015)
The aim of this paper is to deploy a time-of-flight (ToF) based photonic mixer device (PMD) camera on an Autonomous Ground Vehicle (AGV) whose overall target is to traverse from one point to another in hazardous and hostile environments employing obs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bb25e7b73c046639edd9a64de12e756
Publikováno v:
Advanced Materials Research; April 2023, Vol. 1176 Issue: 1 p119-127, 9p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 88(3):405-410
Publikováno v:
In Materials Chemistry and Physics 2008 111(2):517-523
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.