Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"XYLAN DEGRADATION"'
Autor:
Andrey L. Rakitin, Irina S. Kulichevskaya, Alexey V. Beletsky, Andrey V. Mardanov, Svetlana N. Dedysh, Nikolai V. Ravin
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 11, p 2271 (2024)
The phylum Verrucomicrobiota is one of the main groups of soil prokaryotes, which remains poorly represented by cultivated organisms. The major recognized role of Verrucomicrobiota in soils is the degradation of plant-derived organic matter. These ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77f99b7e7aee4b13b6410a5914ea4799
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology October 2022 160
Publikováno v:
In Microbiological Research December 2021 253
Autor:
Pérez-Rodríguez, Joany a, Téllez-Jurado, Alejandro a, Álvarez-Cervantes, Jorge a, Antonio Ibarra, J. b, Jaramillo-Loranca, Blanca Estela a, Anducho-Reyes, Miguel Angel a, Mercado-Flores, Yuridia a, ∗
Publikováno v:
In Mycoscience March 2020 61(2):76-84
Autor:
Liu, Yihan ⁎, Huang, Lin, Zheng, Dong, Xu, Zehua, Li, Yanzhen, Shao, Shulin, Zhang, Yuanfu, Ge, Xiuqi, Lu, Fuping ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2019 295:653-661
Autor:
Malgas, Samkelo, Pletschke, Brett I. ⁎
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology March 2019 122:74-81
Myceliophthora thermophila Xyr1 is predominantly involved in xylan degradation and xylose catabolism
Autor:
Ana Carolina dos Santos Gomes, Daniel Falkoski, Evy Battaglia, Mao Peng, Maira Nicolau de Almeida, Nancy Coconi Linares, Jean-Paul Meijnen, Jaap Visser, Ronald P. de Vries
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-18 (2019)
Abstract Background Myceliophthora thermophila is a thermophilic ascomycete fungus that is used as a producer of enzyme cocktails used in plant biomass saccharification. Further development of this species as an industrial enzyme factory requires a d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98993d68c68d408b80b4d3bd555f8249
Publikováno v:
Frontiers in Fungal Biology, Vol 2 (2021)
Degradation of lignocellulosic materials to release fermentable mono- and disaccharides is a decisive step toward a sustainable bio-based economy, thereby increasing the demand of robust and highly active lignocellulolytic enzymes. Anaerobic fungi of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ced68733d4f947ec884c868bb2fe81ea