Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"XU Yongxia"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 233, p 02040 (2021)
Protamex was selected to prepare the hydrolysate. E-tongue, free amino acid combined with soluble peptide analysis were used to detect the flavor changes of Aloididae aloidi during enzymolysis. Degree of proteolysis increased with the prolongation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3dbc41b77e64e5cbb4f06a65fc66868
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 213, p 01009 (2020)
Chitosan-TiO2 photocatalytic composite was prepared using anatase nano-TiO2 and edible chitosan. Fourier Transform Infrared Spectroscopy (FT-IR), ultraviolet visible (UV-vis) and scanning electron microscopy (SEM) was used to characterize the structu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de2a112509874d2a8174afafff32645b
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 282 Part 2
Autor:
Zhao, Xi, Wang, Lei, Wang, Jinxiang, Xu, Yongxia, Zhu, Wenhui, Li, Jianrong, Cui, Fangchao, Li, Xuepeng
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration September 2024 165:199-208
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2024 21
Autor:
Yuan, Qianqian, Zhang, Xiaomin, Yang, Xiaonan, Zhang, Qing, Wei, Xiang, Ding, Zhimin, Chen, Jiajie, Hua, Hongting, Huang, Dake, Xu, Yongxia, Wang, Xiuyun, Gao, Chaobing, Liu, Shengxiu, Zhang, Huabing
Publikováno v:
In Heliyon 15 March 2024 10(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2023 144
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry May 2023 95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.