Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"XU Xue-bing"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 5, Pp 11-20 (2021)
This paper reviews the nutrition and utilization of rice bran and the future development of food grade rice bran. Rice bran has high nutritional value and rich biological activities. The utilization of rice bran fiber is mainly through modification.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e7dfaf6d4bb4c05b30ea8cc5903770a
Autor:
Xiang, Fei, Ding, Cai-xia, Wang, Miao, Hu, Hui, Ma, Xiao-jie, Xu, Xue-bing, Zaki Abubakar, Bello, Pignitter, Marc, Wei, Kang-ning, Shi, Ai-min, Wang, Qiang
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification February 2018 124:261-268
Autor:
Ying, Yan-Lu, Wei, Xu-Hong, Xu, Xue-Bing, She, Shou-Zhang, Zhou, Li-Jun, Lv, Jing, Li, Dai, Zheng, Bin, Liu, Xian-Guo
Publikováno v:
In Experimental Neurology November 2014 261:836-843
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.