Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"XU Daohuang"'
Autor:
LIN Hua, XU Daohuang
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 2, Pp 177-183 (2024)
Objective: This study aimed to investigate the effect of different drying methods on the edible quality of dried Tibetan pork. Methods: The effects of four drying methods, namely frying, pre-cooking-frying, baking, and pre-cooking-baking, on the edib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b9a2248776246cf966fbcf588390aef
Autor:
Dai, Jingxuan, Chen, Daixi, Cheng, Feiyang, He, Yongjin, Ye, Xiaohui, Xu, Daohuang, Huang, Jian, Chen, Bilian
Publikováno v:
In Algal Research August 2024 82
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.