Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"XIONG Shan-Bai"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 7, Pp 199-207 (2022)
Objective: This study aimed to increase the diversity of surimi products and promote the industrialized production of high-quality traditional food. Methods: Using frozen surimi and chicken breast as raw materials, double-protein vermicelli was prepa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f7f0980abc34609af99d0943e403af2
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 1, Pp 116-124,151 (2023)
Objective: The study aimed to improve the storage quality of frozen cooked crawfish tail meat. Methods: Crawfish tail meat were immersed in different proportions of complex phosphate, trehalose and sorbitol antifreeze agents. The thawing loss rate, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58bbbe222e3747278e127ed0a6858690
Publikováno v:
Journal of Hydrobiology; Aug2023, Vol. 47 Issue 8, p1353-1362, 12p
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 86(1):10-16
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(2):173-179
Publikováno v:
JOURNAL OF FISHERIES OF CHINA. 34:643-647
In order to study the relationship between silver carp surimi gelling temperature and thermal stability of myosin,surimi gel properties treated with different gelling temperature,formation of myosin solution aggregates,α-helix structure change and t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.