Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"XING Shige"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 7, Pp 1000-1005 (2023)
ObjectiveTo establish an analytical method for determination of three types of citrate ester plasticizers in PVC plastic food contact materials using ultra-high performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry.MethodsThe samples were extrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29cde150cbc149c5bf69fa1fe67d30be
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 6, Pp 821-826 (2021)
ObjectiveIn order to reduce the risk of export, the current status of the maximum residue limits (MRLs) of pesticides in garlic at home and abroad were studied. And on this basis, the suggestions for improving the standards of pesticide residues of C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c042fbbe31b4beb83b4081b3e79eaa2
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 6, Pp 790-796 (2021)
ObjectiveTo establish a rapid determination method for As, Cd and Pb in food by X-ray fluorescence spectrometry combined with fundamental parameter method.MethodsThe food samples were crushed and screened, and then the test samples were prepared and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af0e9671baae4d46a51c1598293fdcdb
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 6, Pp 760-764 (2021)
ObjectiveTo detect the content of Cadmium (Cd) in crab sold in Beijing from 2018 to 2020 and carry out health risk assessment.MethodsRandom sampling method was adopted, common crab sold in Beijing were sampled. The content of Cd was determined by ato
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc8cc443bde54e3189a67077712d0099
Publikováno v:
In Food Control November 2024 165
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2025 467
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.