Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"XIE Qiu-tao"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 142-150 (2023)
Objective: To improve the content of effective components, in vitro antioxidant capacity and α-amylase inhibition rate of tartary buckwheat. Methods: Using Tartary buckwheat as raw material, the effects were studied, including the sprouting and spro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99c772078435489db6a34606658d6dc0
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 January 2023 400
Publikováno v:
In Food Research International June 2022 156
Autor:
Meng, Ran, Wu, Zhengzong, Xie, Qiu-Tao, Zhang, Bao, Li, Xiao-Long, Liu, Wen-Jie, Tao, Han, Li, Pei-Jun
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2020 99
Autor:
Li, Xiao-Min, Xie, Qiu-Tao, Zhu, Jie, Pan, Yi, Meng, Ran, Zhang, Bao, Chen, Han-Qing, Jin, Zheng-Yu
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2019 93:215-225
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:319-323
Autor:
Tao, Han, Huang, Ji-Sheng, Xie, Qiu-Tao, Zou, Yong-Ming, Wang, Hui-Li, Wu, Xue-Ying, Xu, Xue-Ming
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2018 265:18-22
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2018 256:413-418
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.