Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"XIE Pengkai"'
Autor:
Xie, Pengkai, Cui, Limin, Yu, Mingdi, Shao, Yulong, Elbarbary, Abdelaziz, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo, Jin, Jun
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Wu, Yuxin, Peng, Xianwu, Lee, Yee-Ying, Xie, Pengkai, Tan, Chin-Ping, Wang, Yong, Zhang, Zhen
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Xie, Pengkai, Lai, Junqi, Xie, Rui, Zou, Shuo, Lee, Yee-Ying, Tan, Chin-Ping, Wang, Yong, Zhang, Zhen
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2025 160 Part 1
Autor:
Xie, Pengkai, Wang, Feng, Zhou, Jun, Lee, Yee-Ying, Zhang, Yufei, Zou, Shuo, Wang, Yong, Zhang, Zhen
Publikováno v:
In Food Chemistry 28 February 2025 466
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 October 2024 456
Autor:
Xie, Pengkai, Huang, Mingcui, Liu, Jia, Elbarbary, Abdelaziz, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo, Jin, Jun
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2024 372
Autor:
Xu, Hua, Gao, Ziwei, Huang, Mingcui, Fan, Qinyuan, Cui, Limin, Xie, Pengkai, Liu, Longfei, Guan, Xiupeng, Jin, Jun, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2024 147 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xie, Pengkai, Jin, Jun, Xu, Hua, Wang, Daohai, Fu, Shiqi, Fan, Qinyuan, Gao, Ziwei, Chen, Yuhang, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2023 144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.