Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"X.Y. Tay"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Water Process Engineering. 18:58-64
Two methods to remove VOCs from water using the natural food additive, lecithin, assisted by olive oil or vitamin E were explored. Lecithin combined with olive oil was utilized in a phase exchange and solvent extraction process to remove VOCs from wa
Autor:
X.Y. Tay, L.K. Selby, S. Madhavan, Vishalkumar G Shelat, J.K. Low, B. Wang, Sameer P. Junnarkar, W. Woon
Publikováno v:
HPB. 18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.