Zobrazeno 1 - 10
of 354
pro vyhledávání: '"X.Y. Cui"'
Autor:
X.Y. Cui, Z.Y. Gou, K.F.M. Abouelezz, L. Li, X.J. Lin, Q.L. Fan, Y.B. Wang, Z.G. Cheng, F.Y. Ding, S.Q. Jiang
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 6, Pp 1322-1332 (2020)
The fatty acid composition of chicken’s meat is largely influenced by dietary lipids, which are often used as supplements to increase dietary caloric density. The underlying key metabolites and pathways influenced by dietary oils remain poorly know
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6d492510a2e4b19ae9415fba76eaa61
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 11, Pp 2414-2422 (2020)
The meat quality of chicken is an important factor affecting the consumer’s health. It was hypothesized that n-3 polyunsaturated fatty acid (n-3 PUFA) could be effectively deposited in chicken, by incorporating antioxidation of soybean isoflavone (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1a279b258194eb2bf33e349da40b818
Autor:
H. Wang, Q. Chao, X.Y. Cui, Z.B. Chen, A.J. Breen, M. Cabral, N. Haghdadi, Q.W. Huang, R.M. Niu, H.S. Chen, B. Lim, S. Primig, M. Brandt, W. Xu, S.P. Ringer, X.Z. Liao
Publikováno v:
Materials Today. 61:11-21
Autor:
S. Ahmed, X.Y. Cui, Peter P. Murmu, X. Ding, X.Z. Chu, C.I. Sathish, N.N. Bao, R. Liu, W.Y. Zhao, J. Kennedy, T. Tan, M. Peng, L. Wang, J. Ding, Tom Wu, X.L. Wang, S. Li, A. Vinu, S.R. Ringer, J.B. Yi
Publikováno v:
Journal of Alloys and Compounds. 918:165750
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.